Skip to main content

Mikä Liitos?

Liitos on olemassa, koska haluamme tehdä työpaikoista parempia. Liitämme toisiinsa palautteen, viestinnän ja johtamisen. Valmennamme ja kirjoitamme, jotta liiketoimintasi ja ihmisesi kukoistavat.

Olemme

1

pitäneet noin 2 000 valmennusta ja auttaneet noin 20 000 johtajaa ja asiantuntijaa kehittymään työssään ja myös elämässään

2

saaneet valmennuspalautteiden keskiarvoksi yli 4,5 asteikolla 1–5

3

kirjoittaneet Suomen myydyimmän palautekirjan Palaute kuuluu kaikille.

Mutkattomasti ja mukavasti

Me liitoslaiset valmennamme lähijohtajia ja muita johtajia sekä asiantuntijoita yrityksissä, julkisyhteisöissä ja yhdistyksissä. Suurissa ja pienissä, kansainvälisissä ja kotimaisissa.

Teemme työmme mutkattomasti ja mukavasti. Käytämme maailman parhaita konsepteja, yhdistämme ne osaamiseemme ja liitämme ne ihmisten ja työyhteisöjen tavoitteisiin, arvoihin ja liiketoimintaan.

Liitos on parantanut suomalaista työelämää vuodesta 2001 lähtien. Yhtiön omistavat Risto Ahonen ja Sirke Lohtaja-Ahonen.

Tyytyväisyystakuu

Teemme vain sitä, missä olemme erinomaisia. Haluamme, että sinä olet samaa mieltä. Jos et ole, et maksa valmennuksista mitään.

Kumppanit

Educo Valmennustalo, SLII®-johtamisen kumppanimme, joka kehittää organisaatioiden toimintaa ja ihmisten osaamista ja tietää, miten uudet opit viedään osaksi arkea.

Blanchard®, jonka ansiosta saat SLII®-johtamisen palvelut 100 maasta ja yli 20 eri kielellä.

Viestintätoimisto Joy & Order, jonka kanssa yritykset ja yhteisöt löytävät punaisen lankansa ja viestivät oikeilla tavalla oikeissa paikoissa – niin sisäisesti kuin ulkoisesti.

HAUS, julkisen hallinnon kehittäjä, joka rakentaa luottamusta yhteiskunnassa ja tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden oppia uutta.