Skip to main content

Risto – energinen ja haastava valmentaja

Johtaja onnistuu, kun työntekijä onnistuu. Olen energinen ja haastava johtamisvalmentaja ja palvelevan johtamisen sanansaattaja. Oppini olen saanut maailman parhailta johtamisen asiantuntijoilta.

Riston teemat

Minulta saat sytykkeen tai valmennuksen seuraavista teemoista:

  • Vaikuttava palaute
  • Ihmiskeskeinen johtaminen eli SLII®-johtaminen
  • Tiimien johtaminen
  • Muutoksen johtaminen
  • SMARTit tavoitteet

Risto johtamisvalmentajana

Koulutus

VTM 2000

Sertifioinnit

  • SLII®-johtaminen, LAP coaching, Itsensä johtaminen, Tiimien johtaminen, Muutoksen johtaminen, Optimaalinen motivaatio, Legendaarinen palvelu, Luottamuksen rakentaminen
  • Palautepyörä™
  • DiSC®, DiSC Work of Leaders (WoL) ja 5B eli Tiimin viisi toimintatasoa
Lisää LinkedInistä

Paras työ tehdään yhteistyössä, ei yksin väkertäen

Uskon, että ihmiset osaavat jo paljon, ja sen, mitä he eivät osaa, he voivat oppia. Tärkeintä on saada osaaminen näkyväksi ja käyttöön.

Elämäni ja työelämäni tarkoitus on luoda kohtaamisia ja osallistua niihin. Jalostaa niissä tietoa ja lisätä yhteistä viisautta. Kuten viisaustutkija Jenni Spännäri on sanonut, ihmisten välille saattaa kohtaamisten ja kommunikaation seurauksena syntyä tila, joka synnyttää viisautta. Viisaus asuu ihmisten välissä, ei omassa päässä. Paras työ tehdään yhteistyössä, ei yksin väkertäen.

Tärkeimmät arvoni ovat uteliaisuus ja hyväksyntä. Maailma on ihmeitä täynnä, ja voimme oppia mitä vain. Varsinkin, kun hyväksyy itsensä ja muut sellaisina kuin olemme. Ja vaikka olemme kaikki erilaisia, vielä useampi asia yhdistää meidät.

Yhteistyö on olennaista myös kaikissa koulutuskohtaamisissani. Tulen toimeen yhtä hyvin johtoryhmän jäsenten kuin nuorten, johtamistyötään aloittavien kanssa. Onnistun, koska minulla on avoin mieli ja haluan oppia jokaisesta kohtaamisesta. Tuntemattoman tanssinopettajan mukaan Tanssiparin tärkein tehtävä on saada toinen näyttämään hyvältä. Silloin voi aina luottaa toiseen, harjoitteleminen maistuu makealta ja kilpaileminen turvalliselta.

Risto ihmisenä

Intohimoni on sienimetsä! Metsän tunnelma, syksyn värit ja löytämisen ilo. Kaverina vaeltaa lagotto-tyttömme Hertta, josta toivon onnistuvani kouluttamaan ainakin mustia torvisieniä löytävän sienikoiran. Hertta onkin jo kouluttanut minusta melko hyvän koiranhoitajan ja näyttänyt, kuinka jokainen kohtaaminen voi olla vilpitön, läheinen ja intoa täynnä.