Skip to main content

Sirke – värikäs ja looginen, vaativa ja rento

Olen innostava viestintävalmentaja ja lukijalähtöisten tekstien mestari, jonka intohimo on kielen voima. Teen tylsistä asioista kiinnostavia, vaikeista helppoja ja saan ihmiset näkemään vahvuutensa viestijöinä.

Sirken teemat

Minulta saat sytykkeen, valmennuksen tai työpajan seuraavista teemoista. Tarjoan asiakkailleni vain aiheita, joissa olen Suomen paras tai yksi parhaista. Voit tilata minulta jotain muutakin, mutta silloin suosittelen sinulle todennäköisesti jotakuta kollegaani. Teemat ovat tässä:

 • Innostava johtamisviestintä
 • Vaikuttava palaute
 • Lukijalähtöiset tekstit
 • Selvästi selkokielellä
 • Kieliopin pikakertaus

Sirke viestintävalmentajana

Koulutus

 • Ammatillinen opettaja 2007
 • Filosofian maisteri 1994
 • Yo-merkonomi 1985

Sertifioinnit

 • SLII®-johtaminen, LAP coaching, Itsensä johtaminen, Optimaalinen motivaatio, Legendaarinen palvelu, Luottamuksen rakentaminen
 • DiSC® ja DiSC Work of Leaders (WoL)
 • HBDI
 • Palautepyörä™
Lisää LinkedInistä

Motivaation asiantuntija

Oppijalähtöinen, värikäs ja looginen, vaativa ja rento. Filosofian maisteri, pääaineena suomen kieli, sivuaineina psykologia, tiedotusoppi ja ranska. Ja päälle vielä liuta kursseja ja nippu sertifiointeja sekä ammatillisen opettajan opinnot.

Elämäni tarkoitus on tehdä maailmasta parempi paikka. Tärkeimmät arvoni ovat rehellisyys, auttaminen ja ilo. Siksi voit luottaa, että saat minulta vilpittömät vastaukset kysymyksiinne sekä rehdin kohtelun. Yhteistyössämme näet haluni auttaa ja löytää selvät, yhteiset tavoitteet. Valmennuksissani ja ohjauksissani puolestaan näet taitoni käsitellä asioita myönteisesti, oli asia kuinka tylsä tai vaikea tahansa.

Olen työskennellyt viestintäalalla yli 30 vuotta kouluttajana ja kehittänyt viestintäalaa ProComissa ja HENRyssä. Keskityn nykyään ihmisten väliseen viestintään, koska minua kiehtoo se, miten me ihmiset vaikutamme toistemme ajatuksiin ja tunteisiin valitsemalla tiettyjä sanoja.

Viitekehykseni ovat itseohjautuvuusteoria, Työyhteisöviestinnän malli, Palautepyörä™, SLII®-johtaminen ja DiSC®.

Sirke sisällöntuottajana

Miksi sinun kannattaa valita sisällöntuottajaksi juuri minut? Tässä kuusi syytä.

1. Olen kirjoittamisesta innoissani!

Jaksan kysyä sinulta oikeita eli vaikeita kysymyksiä.

2. Minun on helppo löytää lukijan näkökulma.

Tekstini ovat selviä ja kiinnostavia. Ja innostavia!

3. Minua loogisempia on vain muutama prosentti asiantuntijatehtävissä työskentelevistä. Se on testattu.

Minun on helppo hallita suuria kokonaisuuksia ja niiden osien välisiä yhteyksiä. Tekstini ja sen virkkeiden rakenteet ovat johdonmukaisia ja ammattikielellä sanottuna sidosteisia. Siksi niitä on helppo lukea.

4. Minua enemmän käyttää mielikuvitusta vain muutama prosentti asiantuntijatehtävissä työskentelevistä. Sekin on testattu.

Löydän suuren määrän vaihtoehtoisia ilmaisuja ja poimin niistä lukijalle parhaiten sopivat.

5. Kirjoitan ammattilaisen nopeudella eli teen yli 3 500 virheetöntä lyöntiä 10 minuutissa.

Tekstiä syntyy nopeasti.

6. Minua on kiitetty siitä, että otan erinomaisesti vastaan palautetta.

Otan kiitollisena vastaan kommenttisi ja parannan tekstejä.

Sirke ihmisenä

Olen erityisherkkä ekstrovertti. Aistin herkästi tunnelmat ja tunteet ja teen nopeasti korjausliikkeitä jos tarvetta on. Ihmiset kertovat kokevansa, että kun he ovat kanssani, he saavat minulta valoa.

Nuorena suunnittelin ja ompelin lähes kaikki vaatteeni. Nykyään lähinnä parsin ja paikkaan, koska vältän uuden ostamista ekologisista syistä – ja koska tykkään näpräämisestä. Uusin aluevaltaukseni on koristeellinen korjaaminen eli näkyvät paikat. On niin ihanaa kun saan kirjoa kukkia farkkujen polviin tai pistellä niihin geometrista sashikoa tai tehdä värikkäitä pyörylöitä sukanpohjiin!

Muuten joogaan, jumppaan ja mökkeilen. Eniten vietän aikaani meidän Hertta-koiran kanssa, joka on maailman kiltein ja suloisin pikku pörrö.